ANF este o abordare holistică revoluționară asupra durerii și inflamației. Practicienii examinează corpul urmând căile nervoase și se concentrează pe găsirea cauzei principale a problemei pacientului. Ei aplică discuri ANF pe piele pentru a reduce durerea, pentru a elimina inflamația și pentru a preveni răspândirea acesteia prin intermediul sistemelor nervos și limfatic. Discurile sunt utilizate împreună cu terapia manuală și evaluarea palpatorie.
Terapia cu amino-neuro-frecvențe este creația lui Dr. Mikel H.G Hoff din anul 2012. El a dezvoltat această terapie pentru a aborda unele dintre problemele aparent insurmontabile ale sistemului nervos.
Terapia utilizează o combinație de dispozitive portabile care emit frecvențe, discurile ANF. Fiecare disc este aplicat direct pe piele și activat de căldura corpului. Ele transmit o gamă unică de frecvențe prin neuronii din organism. Sistemul nervos preia aceste frecvențe, demarând un proces de autovindecare și autoreglare. Prin îmbunătățirea semnalizării sistemului nervos direct la nivel celular, efectul tratamentului este mult mai rapid și are rezultate durabile remarcabile. Terapia ANF nu necesită utilizarea de medicamente sau substanțe chimice, aceasta fiind aplicabilă chiar și în paralel cu un tratament medicamentos. Pacienții și specialiștii din domeniul sănătății observă îmbunătățiri immediate.

Care sunt beneficiile terapiei ANF?
Îndepărtează inflamațiile invizibile, toxinele și radicalii liberi;
Reduce durerea cu 50% în 15 minute;
Creste performanta;
Repară frecvențele neuronale stricate;
Creste capacitatea de autovindecare a organismului;
Întărește funcțiile organelor și glandelor;
Discul ANF nu conține substanțe chimice și organice;
Sunt certificate ca produse Medicale Clasa 1, înregistrate TGA;
Discurile ANF pot fi folosite la bebeluși, bătrâni, animale;
Discurile rămân pe corp până la 72 de ore.
Este cunoscut faptul că sistemul nervos gestionează corpul uman și că toate funcțiile organismului sunt controlate de frecvențe. Cu toate acestea, dacă orice parte neurologică are o slăbiciune precum procesul inflamator, aceasta dăunează oscilației perfecte. Fiecare parte a corpului are nevoie de oscilații perfecte pentru a-și optimiza funcția.
Cum oscilează neuronii?
Corpul uman are peste 15 milioane de frecvențe chimice diferite, care apar atunci când neuronii creează legături cu diferite celule, cum ar fi hormoni, celule sanguine, celule ale țesuturilor, celule ale organelor (fiecare celulă are o sarcină complet negativă sau pozitivă) și toate creează funcții în cele din urmă. Dacă, din orice motiv biochimic, unele dintre aceste celule nu sunt prezente sau sunt deteriorate, se va întâlni slăbiciunea.
Terapia ANF ​​funcționează cu mai mult de 230 de discuri diferite care sunt programate cu frecvențe neurologice alocate unor funcții specifice. Discurile emit frecvența de corecție, ajutând astfel la corectarea frecvențelor slăbite. Frecvența discului urmărește să vizeze neuronul care va începe aproape imediat să copieze această frecvență pentru a ajuta la normalizarea semnalului deteriorat sau slăbit. Pentru a putea face acest lucru, neuronul trebuie să stabilească legătura cu diferite celule disponibile în acea zonă cât mai curând posibil, astfel încât să poată normaliza oscilația și să creeze joncțiuni puternice.
Discul ANF este compus dintr-un material special și metal rar carbonizat. După o procedură complexă, acest strat subțire de metal are o cantitate exactă de metal pur carbonizat pentru constanța frecvenței. Această combinație permite discului să fie încărcat cu frecvențe, fiind capabil de a trimite dar și primi frecvențele către și de la corp. Discurile pot fi încărcate cu diferite oscilații, viteză și formă a undei, țintind diferiți neuroni, celule și organe.. Ar putea fi aplicabil la toate vârstele, în urma unui plan terapeutic bine conceput.
Corpul folosește deja aceste frecvențe pentru a funcționa, discurile doar le amplifică. Procedând astfel, funcțiile organismului încep din nou să funcționeze normal sau să se întărească și/sau să se normalizeze. Rareori și mai ales pe fondul deshidratării organismului, pot apărea simptome de detoxifiere în timpul tratamentului. Acest proces fiind important pentru ca organismul să funcționeze corect din nou. Cand organismul incepe sa elimine rezidurile, poti prezenta simptome de detoxifiere precum: dureri de cap, uscăciune a gurii, amețeli, oboseală, curgerea nasului, mâncărime locală, simptome de gripă ușoară. Acestea sunt prevenite prin recomandarea noastră de a urmări o cură de hidratare pe parcursul tratamentului cu ANF.

Discurile pot fi cumpărate doar de către terapeuții autorizați în terapia ANF. Terapeutul, după consultația fizică, poate oferi câteva discuri de luat acasă pentru a le înlocui pe cele folosite în timpul consultației.