Fondat pe cercetare clinică și validat extern, HumanTrak folosește un sistem de urmărire a mișcării 3D pentru a crea un model 3D dinamic al corpului pacientului tău. Această analiză detaliată a mișcăriilor are loc în timp real, făcând posibilă evaluarea imediată a mișcării și adaptarea programelor de antrenament sau reabilitare cu obiective clare și măsurabile în minte.În cele din urmă, rapoartele automatizate și imprimabile ajută la urmărirea progresului și la demonstrarea rezultatelor pacientilor dvs., la măsurarea progresului și la îmbunătățirea obiectivelor finale.

Ceea ce se limita in mod traditional la evaluarea prin ochi acum poate fi masurata cu precizie, urmarit si imbunatatit in timp.
HumanTrak oferă o mare varietate de evaluări de mișcare a trenului superior si inferior cat si a miscarilor dinamice.
Fiecare evaluare oferă informații despre gama de mișcare și dezechilibrul membrelor, precum și valori mai precise care oferă mai multe informații despre tehnica utilizată la finalizarea mișcărilor.

SwayTrak raportează mișcarea centrului de echilibru în direcțiile anteroposterioare și mediolaterale în timpul evaluărilor de echilibru. Oscilația generală este cuantificată cu un algoritm de echilibrare, care poate fi utilizat pentru testarea liniei de bază și urmărirea modificărilor în timp.
De îndată ce finalizați o evaluare, un clic generează automat un raport de testare cuprinzător, inclusiv instantanee foto de la punctele cheie din fiecare test, instantanee SwayTrak, instantanee SideTrak și rezultate cheie de la fiecare test. Cu un singur clic puteți trimite raportul pacientului și altor profesioniști cheie din domeniul sănătății.

Creați un program de antrenament personalizat cu AutoTrainer, complet cu repetări, seturi și odihnă. AutoTrainer ghidează pacientii prin fiecare exercițiu din programul de antrenament independent.