Terapie

TheraBody air PRO

Presiune se deplasează secvenţial în sus, de la picior spre inimă, în 4 camere interioare suprapuse. Suprapunerea în spirală a camerelor maximizează în siguranță circulația față de alte modele care întrerup fluxul de aer și creează vârfuri și văi de presiune potențial dăunătoare.

O recuperare mai rapidă înseamnă mai multe cicluri de umflare și desumflare într-o anumită perioadă de timp. Detectând o umflare completă bazată pe presiune precisă, compresorul de înaltă performanță RecoveryAir atinge punctul optim pentru o eliberare completă și rapidă a presiunii de 3 ori mai rapidă.

Sistemul vă permite să vă setați sesiunea la unități precise de presiune și monitorizează presiunea în funcție de dimensiunea membrului care este tratat pentru a preveni supraconstricția periculoasă. Multe sisteme furnizează o gamă largă de presiune într-un cadru arbitrar, umflând adesea peste o tensiune arterială normală umană.

Ca un burete, controlul precis al presiunii RecoveryAir și gradientul negativ adevărat permit un ciclu mai complet de compresie și eliberare. Acest lucru elimină deșeurile metabolice mai eficient și permite sângelui proaspăt, oxigenat, să revină mai repede la membru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *